Meedoen?

Dak gezocht

image-left

We zoeken daken om zonnepanelen op te installeren. Ben je verantwoordelijke voor een organisatie, bedrijf of openbaar bestuur en wil je graag laten onderzoeken of het plaatsen van zonnepanelen rendabel is? Of kan je misschien je werkgever of vereniging overtuigen om te laten onderzoeken wat de mogelijkheden voor zonnepanelen zijn? MegaWattPuur kan hierbij gratis helpen.

Voor meer info zie dak gezocht.

Persoonlijk engagement

image-left

Wil je graag meehelpen in onze kern, dat kan op verschillende manieren. Via een engagement groot of klein, eenmalig of voor langere periode.We kunnen hulp gebruiken bij:

  • communicatie: grafisch of tekstueel
  • zoektocht naar mogelijke zonne-projecten
  • sensibilisering (eventueel in samenwerking met je vereniging)
  • juridische expertise

Coöperant worden

image-left

MegaWattPuur bestaat voor en door de coöperanten. De middelen ingebracht door onze coöperanten worden gebruikt om onze projecten te realiseren. Op deze manier ben je als coöperant rechtstreeks mede-eigenaar, kan je mee beslissen, energie oogsten en genieten van de voordelen.

Je kan enkel aandelen kopen van MegaWattPuur als er een kapitaaloproep loopt. Bestaande coöperanten worden via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Ben je nog geen coöperant, maar geïnteresseerd in komende kapitaaloproepen? Dan kan je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief