nieuwsbrief augustus 2021

1 minuut gelezen

WeTech

We hebben met WeTech academy, de vroegere VTS in de Breedstraat te Sint-Niklaas, een princiepsakkoord om een PV installatie te realiseren in de herfst van 2021. Na de geplande dakrenovatie van het betrokken gebouw, gaan we er een PV-installatie van 200 zonnepanelen met een vermogen van 75 KWp installeren. Er zal nog verder gecommuniceerd worden hoe MWP dit project in samenwerking met Wetech Academy zal aanpakken. Het is in elk geval ook de bedoeling om aan dit project een pedagogisch luik te koppelen, om de leerlingen actief bij het project te betrekken. Via een sterke communicatie bij het begin van volgend schooljaar bij leerkrachten, ouders , de buurt én natuurlijk al onze bestaande coöperanten, hopen we snel over het nodige kapitaal te kunnen beschikken om dit project uit te voeren.

Dit project samen met het project bij Avansa zorgt ervoor dat we een forse inhaalbeweging doen en de volledige project achterstand die we hebben opgelopen door corona is hiermee weggewerkt.

Zonnig Waasland

We zijn op kruissnelheid met de voorbereidingen van Zonnig Waasland. Het project waarvoor we van de provincie Oost-Vlaanderen subsidies krijgen om de rol van energieambassadeur te vervullen. Via deze groepsaankoop voor zonnepanelen voor installaties kleiner dan 10kva (= huishoudelijke installatie) willen we de lokale hernieuwbare energieproductie nog een extra zetje geven. We onderscheiden ons van andere groepsaankopen door een voorafgaand onafhankelijk adviesgesprek. Op basis van de wensen en noden van de klant en op basis van de prijzen die we zijn overeengekomen met de leverancier werken we een vrijblijvend voorstel uit. Inwoners, verenigingen en organisaties kunnen zich binnenkort inschrijven via een webformulier. Wil je graag meer weten over deze actie of word je graag op de hoogte gehouden over de start van deze actie, stuur dan een mailtje naar zonnigwaasland@megawattpuur.be

Kapitaalsoproep

Om het nieuw aangekondigde project bij Wetech en het project bij Avansa uit te kunnen voeren hebben we een kapitaaloproep lopen van 1700 aandelen (hiervan zijn reeds 400 aandelen verkocht).

We zijn momenteel met 191 coöperanten en we hebben samen 997 aandelen.

We nodigen hierbij onze coöperanten uit om nog een of meerdere aandelen te kopen; we stellen het uiteraard op prijs dat er mond-aan-mond reclame gemaakt wordt voor onze coöperatie en onze kapitaalsoproep.

meer info over investeren koop hier aandelen van MegaWattPuur cvso