LAB school Sint-Niklaas

Zes jaar na de oprichting van het succesvolle LAB Sint-Amands, start er op 1 september 2022 een team gedreven mensen uit de onderwijs- en bedrijfswereld de deuren van een nieuw LAB in Sint-Niklaas. Doel: leerlingen uit het secundair onderwijs goesting geven om te blijven leren en andere scholen uit de regio inspireren.

MegaWattPuur voorziet een zonne-installatie van 82kWp/50kVA op hun nieuwbouw. Het hele dak zal vol liggen met #burgerenergie.

tijdlijn

7 maart 2023: plaatsing panelen

Met heel wat vertraging zijn de panelen eindelijk toegekomen bij onze installateur. Die ze dan snel op het dak heeft geplaatst. Dit in uitdagende weersomstandigheden.

foto

11 januari 2023: start plaatsing

Vandaag is Linea Trovata gestart met het plaatsen van de draagstructuren, bekabeling en omvormer. Dit zal enkele dagen duren. Later deze maand volgen de zonnepanelen.

foto

14 oktober 2022: infoavond

Een info-avond in de LAB school te Sint-Niklaas, we vertelden uitgebreid over ons project, hoe je kan meedoen met onze burgercooperatie en wat het voor jou oplevert. Burgerenergie is een success-formule voor stabielere energieprijzen, handig in de huidige energiecrisis.

presentatie

foto

25 mei 2022: werfbezoek

26 april 2022: gunning

We krijgen melding dat de raad van bestuur van LAB school Sint-Niklaas heeft beslist om de installatie van zonnepanelen te gunnen aan ons. :

4 maart 2022: uitnodiging tot offerte

Bijgewerkt: