verkiezing bestuur, algemene vergadering 2023

1 minuut gelezen

oproep kandidaten raad van bestuur

Wil jij bijdragen aan een groenere toekomst?

Onze coöperatieve vennootschap is op zoek naar nieuwe bestuurders om ons team te versterken.

Als bestuurder van onze coöperatieve vennootschap kan je meehelpen aan het ontwikkelen en uitvoeren van projecten die bijdragen aan de transitie naar duurzame energiebronnen. Je krijgt de kans om jouw expertise en ideeën te delen en mee te beslissen. Je hoeft geen technisch genie te zijn: we zoeken bestuurders met allerlei talenten zoals communicatie, wetgeving, financiën… Je kiest ook zelf hoeveel tijd je wil investeren.

Je komt terecht in een dynamisch team van gepassioneerde mensen die allemaal dezelfde missie delen: de wereld een stukje groener maken. Samen zullen we werken aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en het verbeteren van onze bestaande initiatieven.

We zijn een sociale onderneming, dus we gaan voor een energietransitie waarbij we niemand willen achterlaten en waarbij we sociale projecten in de regio willen ondersteunen.

Wil je meer informatie en/of wil je eens een vergadering bijwonen? Stuur ons een mailtje via info@megawattpuur.be

20 mei 2023 - Algemene Vergadering & receptie

De algemene vergadering van aandeelhouders met aansluitende receptie van MegaWattPuur gaat door op zaterdag 20 mei 2023. Zet deze datum alvast in je agenda! Op deze vergadering zullen onder andere de bestuurders voor de volgende 3 jaar worden verkozen.

Bijgewerkt: